Magento webshop laten maken

U wilt een magento webshop laten maken? Mediaversa in Uden heeft verschillende Magento specialisten die kwaliteit leveren en veel ervaring hebben in het bouwen van een Magento webwinkel. Sinds een paar jaar zijn wij ons gaan focussen op ontwikkeling in Magento. Dit komt, omdat Magento vele mogelijkheden heeft! 
 
Mediaversa is uw partner om een Magento webshop te laten maken. Sinds 2000 hebben wij al ontzettend veel ervaring op het gebied van webwinkels. Verder ondersteunen en adviseren wij u graag bij het managen van een Magento webwinkel.
 

Webshops laten maken?

Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om een professionele webshop te hebben. Een Magento webshop is veel meer dan alleen maar een webwinkel pakket. Een Magento webshop is een krachtige e-commerce oplossing met vele voordelen! Vele modules, plug ins en koppelingen zijn ontwikkeld en vaak beschikbaar tegen zeer lage kosten.
 
Voordelen van een Magento webshop:
  • Het is een open source
  • Uitgebreide beheermogelijkheden
  • Uitgebreide management rapportages
  • Zeer zoekmachine vriendelijk
  • Mobiel en tablet vriendelijk
Naast deze voordelen is het mogelijk om met een Magento webshop het beheer vanuit één login te kunnen beheren. Hierdoor hebben al veel verschillende professionele bedrijven een Magento webshop laten maken. 
 

Hosting

Wanneer u een Magento webshop wilt laten maken, wilt u natuurlijk dat deze 24 uur per dag 7 dagen in de week optimaal bereikbaar is. Wij bieden hiervoor diverse hosting pakketten aan, waarmee dit technisch gerealiseerd wordt. Heeft u misschien specifieke wensen zoals een volledige server enkel voor uw bedrijf? Ook dit maken wij mogelijk!
 

Beveiliging

Magento is zeer goed beveiligd. Wanneer er updates zijn, kunnen wij deze voor  u doorvoeren, zodat u ten alle tijden beveiligd bent tegen spam en hack aanvallen. Daarnaast kunnen wij daar ook een SSL certificaat aan toevoegen. Zo worden betalingen veilig en probleemloos afgehandeld en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. 
 

Meer informatie?

Heeft u vragen over Magento webshop laten maken? Wij nodigen u graag uit voor een informatiegesprek, geheel vrijblijvend. Of neem contact met ons op. 
 

Vrijblijvende offerte aanvragen