• Project: Pobeka Groep

  Pobeka Groep

  Uden

  Pobeka is thuis op vele terreinen. Of het nu gaat om grond-, weg- en waterbouw, of om groenvoorziening, Pobeka heeft de expertise in huis. Niet alleen voor de aanleg van sportvelden en/of groenvoorzieningen, maar ook voor het onderhoud kunt u op Pobeka rekenen. Zo beheren zij diverse sportvelden in Uden en Sint Michielsgestel. 

  Wensen:
  Pobeka had een heel oude website, die voor hedendaagse begrippen niet meer oogde en waarop ze niets zelf bij konden houden. Hun wens was dan ook een moderne website die weer aanspreekt en een eigen beheersysteem heeft, waamee zij de site zelf helemaal actueel kunnen houden.

  Werkzaamheden

  Voor Pobeka hebben we een nieuwe, moderne website gemaakt met, doordat het hier geen WordPress site betreft, maatwerk cms: ze kunnen zelf projecten toevoegen, zelf nieuws bijhouden en zelf teksten aanpassen. 

  Resultaten

  Door de moderne, professionele uitstraling spreekt de site (potentiële) klanten meer aan en dat was het hoofddoel. De website is niet ingericht om meer omzet te behalen, hier zit dan ook geen internetmarketing achter.

  Menu