• Project: The Medical Store

  The Medical Store

  De Rips

  The Medical Store richt zich met name op personen die actief zijn in de spoedeisende branche. Met hun webwinkel willen zij zoveel mogelijk producten die bij spoedeisende hulp nodig zijn etaleren, zodat mensen die deze producten nodig hebben deze zo eenvoudig mogelijk  en op één plaats online kunnen bestellen.

  Wensen

  The Medical Store wilde een professionele website met een goede uitstraling opzetten voor EHBO, ziekenhuizen en verenigingen in combinatie met opleidingen. Ook moest er een stukje software in komen waarmee ze zelf hun ambulancevesten of andere shirts konden laten bedrukken.

  Werkzaamheden

  Voor The Medical Store heeft Mediaversa een standaard, doch professionele webshop binnen Magento gerealiseerd. Onze designer heeft daarnaast het ontwerp voor deze webshop gemaakt en onze programmeurs hebben gezorgd voor een module waarmee The Medical Store zelf ambulancevesten en shirts kan bedrukken. 

  Resultaten

  Het resultaat van het realiseren van de webshop is een goed functionerende, professionele webwinkel, die The Medical Store de benodigde orders oplevert.

  Menu