• Project: Ton Toys

  Ton Toys

  Oss

  TonToys is verkoper van modelvrachtauto’s van diverse fabrikanten. Hun klanten bevinden zich zowel binnen als buiten Nederland.

  Wensen

  TonToys had voordat het bij Mediaversa terecht kwam al een website, maar hier konden klanten niet(s) online bestellen en daar wilden ze vanaf. Prioriteit was daarom dan ook een webshop waar klanten zelf makkelijk op zouden kunnen bestellen. Voor TonToys was het daarnaast ook belangrijk dat ze makkelijker e.e.a. zelf zouden kunnen bijhouden. Omdat ze klanten in zowel Nederland als in landen daarbuiten, waaronder Amerika, hebben, moest de nieuwe webshop tweetalig worden.

  Werkzaamheden

  Het realiseren van de wensen van TonToys was puur een technische vertaalslag. De webshop werd vernieuwd en door onze ontwerper in een compleet nieuw en modern jasje gestoken. De programmeurs hebben naast de webshop responsive te maken voor diverse koppelingen gezorgd, zoals een koppeling met iDEAL, Omnicaster en Paypal, en een koppeling met betrekking tot het kunnen plaatsen van pre-orders, waarbij na levering betaald mag worden. Dit gaat automatisch, hier hebben ze dus zelf geen omkijken naar. Ook is er een CMS toegevoegd, waardoor ze alles makkelijk zelf kunnen bijhouden.

  Resultaten

  De nieuwe webshop levert TonToys niet alleen tijdsbesparing op (doordat bestellingen sneller en makkelijker verwerkt kunnen worden), ze krijgen ook daadwerkelijk meer orders binnen. Het bestellen is minder omslachtig geworden, dit betekent dus dat TonToys meer service richting zijn klanten biedt. Alles bij elkaar resulteert de nieuwe webshop in het genereren van meer inkomsten.

  Menu