Wordpress website

Wat is Wordpress?

Wordpress is een Content Management Systeem (CMS) waar onze programmeurs en webdesigners mee werken. Het systeem leent zich uitstekend voor bedrijfswebsites en weblogs. Wordpress is heel gebruiksvriendelijk, waardoor u de website makkelijk zelf kunt onderhouden en beheren. Het ontwerp wordt door onze websitebouwers zelf gedaan.

Het juiste webdesign voor u

Wilt u een mooi webdesign voor uw bedrijf of hobby? Dan is Wordpress ideaal. Voor een webwinkel raden we u echter het gebruik van een Magento Webwinkel aan.
Onze webdesigners maken voor u een website op maat. Het ontwerp van de website is geheel naar uw wens aan te passen en te gebruiken voor verschillende soorten websites. Met het gebruik van plug-ins kunnen onze websitebouwers makkelijk nieuwe toevoegingen maken aan uw website. Omdat het gebruik van Wordpress eenvoudig is, kan Mediaversa het designen van een Wordpress pagina goedkoop aanbieden.


 

Referentie
LoVen

LoVen

LoVen is Europees marktleider op het gebied van vormdelen die volgens de dompeltechniek gemaakt worden. Mediaversa heeft voor LoVen een geheel vernieuwde website gerealiseerd. Loven heeft nu een zeventalige website die men vanuit een systeem zelf kan updaten.

De voordelen van Wordpress

 

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  Wordpress websites zijn heel makkelijk om aan te passen. Hierdoor kunt u makkelijk zelf uw website beheren en onderhouden, als u hiervoor kiest.

 • Uitgebreide mogelijkheden:

  Wordpress is open-source en heeft duizenden plug-ins die geïnstalleerd kunnen worden om uw website geheel naar uw wensen te maken.

 • Geen andere software nodig:

  Wordpress website te onderhouden heeft u niet de websoftware nodig die onze webdesigners gebruiken. U kunt alles aanpassen binnen het Content Management Systeem (CMS) van Wordpress. Uw website is makkelijk te beheren vanaf elke computer met internet.

 • Veiligheid:

  Ondanks dat Wordpress open-source is, kan uw website nog goed beveiligd worden tegen aanvallen van hackers. Onze website bouwers kunnen uw website met behulp van plug-ins beschermen.

 • Bloggen:

  Wordpress is een uitstekend platform om te gebruiken voor bloggen. Ook kan het systeem gebruikt worden zodat gebruikers reacties kunnen geven op verschillende pagina's. Het plaatsen en verwijderen van opmerkingen is eenvoudig gedaan.

 • Eenvoudig uitbreiden:

  U kunt uw website zelf makkelijk uitbreiden met categorieën en pagina's. Maar u kunt dit natuurlijk ook aan onze webdesigners overlaten als u dat liever heeft.


Vrijblijvend informatiegesprek:

Heeft u nog vragen over Wordpress? Of wilt u dat onze webdesigners aan de slag gaan om een Wordpress website voor u te ontwikkelen? Ons team van websitebouwers nodigt u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of prijsindicatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen