Android app

Android app laten maken

Een Android app laten maken door Mediaversa? Dat kan! Wij hebben zeer ervaren programmeurs beschikbaar die uw Android app kunnen ontwikkelen. Een deel van deze programmeurs is gevestigd in India, hierdoor kunnen wij de kosten voor het laten maken van een Android app laag houden. Natuurlijk houden we het proces nauwlettend in de gaten zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

We bouwen in huis apps voor voornamelijk de Nederlandse markt. Onze buitenlandse partners staan garant voor apps die beter bekend zijn met de buitenlandse markt / wetgeving. En mede daardoor zijn de apps meer geschikt om ze door hen te laten maken. Echter; de volledige project begeleiding vindt altijd via Mediaversa plaats. En u kunt er van verzekerd zijn dat alle apps, ongeacht wie ze gemaakt heeft, de Mediaversa kwaliteitscontrole doorstaan!

Android app


Waarom zou u een Android app laten ontwikkelen?

Er zijn meerdere redenen om een Android app te laten ontwikkelen. Android is HET besturingssysteem van Google voor smartphones, tablets en notebooks. Het is het meest gebruikte mobiele besturingssysteem ter wereld en wordt gebruikt door o.a. HTC, Samsung, LG, Motorola en Sony. Door een Android app te laten ontwikkelen kunt u dus een zeer grote groep mensen bereiken. Daarnaast is Android een open source platform. Hierdoor bent u vrijer in het ontwikkelen van een app en kunt u er meer creativiteit in kwijt dan bij het strenge regime van bijvoorbeeld Apple het geval is. Daarnaast ondersteunt Android in tegenstelling tot andere smartphones wel Flash.

Vertel mij meer over de mogelijkheden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Wij gaan graag eens met u om de tafel zitten om uw ideeën en wensen te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen