Apps

Voor welk platform wilt u een app laten maken?

Tegenwoordig beschikken steeds meer mensen over een smartphone en maken daar actief gebruik van. Een belangrijke reden voor u om een app te laten maken! Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwikkelen van een iPhone app, iPad app, Android app, Blackberry app of een mobiele versie van uw website. Uiteraard maken we ook apps die geschikt zijn voor tablets en ook kunt u kiezen voor een combinatie van alle platformen.

Wat zijn de kosten als u een app wilt laten maken?

U wilt een app laten maken, maar u bent wellicht geschrokken van de kosten die dit met zich meebrengt. Dan hebben wij de oplossing voor u!  Mediaversa heeft ervaring en mensen die apps kunnen ontwikkelen. Dit doen we zowel in binnenland als in buitenland. Wij besteden een deel van de productie uit aan onze programmeurs in India, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Dit voordeel berekenen we direct door aan onze klanten en we kunnen u dan ook een scherpe prijs bieden. Zo kunt u bij ons al een app laten maken voor € 22,50 per uur.

Uiteraard merkt u het verschil alleen in de lage prijs, u krijgt van ons een Nederlandse projectmanager toegewezen die het proces nauwlettend in de gaten houdt. Deze projectmanager fungeert voor u als aanspreekpunt en bespreekt al uw wensen. Dus wilt u een kwalitatief hoogwaardige app laten maken tegen lage kosten? Vul dan een vrijblijvende offerte in.

Belangrijk om te weten wanneer u een app laat ontwikkelen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een app te ontwikkelen. U kunt kiezen voor het ontwikkelen van een web app, native app of hybride app, allen met hun eigen voor- en nadelen. De beste optie voor uw app hangt af van het concept en uw wensen. Wij adviseren u graag in uw keuze.

Vrijblijvende offerte aanvragen