• Artel
 • Artel
 • Project: Artel

  Artel

  Rucphen

  In de inmiddels 15 jaar dat Artel schildersdoeken maakt en opspant hebben wij een ervaring en kennis opgebouwd die niemand anders in Nederland kan bieden.

  Werkzaamheden

  Voor Artel hebben wij een volledige maatwerk applicatie opgezet die de organisatie zoveel mogelijk tijd bespaart en ontzorgt. De originele applicatie was opgezet in Access en is omgezet naar een gebruikersvriendelijke bug vrije webomgeving met veel nieuwe updates. De applicatie wordt nog steeds maandelijks uitgebreid en verder verbeterd. We hebben de website volledig vernieuwd en zijn gestart met de Internet Marketing. We hebben de website voor de zoekmachine geoptimaliseerd, Adwords toegevoegd, er voor gezorgd dat je schildersdoeken op maat kunt bestellen en dat de website zelf de prijzen berekend voor de klant.

  Resultaten

  Besparing van veel tijd en kostenreducering. Dankzij onze flexibele medewerkers en goede service kan de klant ons altijd bereiken wat in het verleden een groot knelpunt was. De webwinkel is verbeterd en de zoekmachineoptimalisatie doet zijn werk nu beter.

  Menu