Content Management Systeem "CMS"

content managementIn veel gevallen is het interessant om zelf onderdelen van uw website te onderhouden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het up to date houden van uw teksten, uw nieuwspagina of foto's? Met behulp van een “content management systeem” is dit allemaal mogelijk. Afhankelijk van uw kennis over websites adviseren we u een content management systeem wat bij u past.

Doorgaans gebruiken we een aantal verschillende content management systemen:

1) CMS Makkelijk

Dit is het meest eenvoudige CMS-systeem dat we zelf ontwikkeld hebben. Met dit systeem past u op een eenvoudige manier uw pagina's aan. CMS Makkelijk is prima te integreren met uw huidige website. Er is dus geen extra installatie of ingewikkelde heropbouw nodig om dit te kunnen gebruiken. Verder blinkt dit pakket uit in eenvoud en is er weinig kennis voor nodig.
 

Referentie
De Smidse Metaal

De Smidse Metaal

De Smidse Metaal is een metaalbewerking bedrijf met vele specialiteiten, zoals naamborden, hekwerken, reclameobjecten en meer. Mediaversa heeft de website compleet vernieuwd, de website oogt weer modern en van deze tijd, daarnaast is deze nu handiger te onderhouden.

2) CMS Premium

Dit door ons zelf ontwikkelde CMS-systeem is net zo eenvoudig in gebruik als CMS Makkelijk, maar veel uitgebreider. Denk aan een cursusmodule, een vacaturemodule, een referentiemodule, een productenmodule en maatwerk uitbreidingen. Het CMS Premium is gebouwd op het door ons ontwikkelde MV framework. Het werkt snel en biedt zeer uitgebreide mogelijkheden.

3) CMS Big

Dit het meest uitgebreide systeem dat we aanbieden. Dit CMS-systeem is ontwikkeld in samenwerking met Alletha in Son en Breugel. Hij draait inmiddels bij diverse grote partijen in Nederland. Het is erg gebruiksvriendelijk en is zeer geschikt voor grote multi-user omgevingen.

4) Wordpress

Het open source WordPress is een veel gebruikte CMS-systeem. WordPress websites zijn eenvoudig en voordelig, wat een groot voordeel is voor bedrijven die (nog) niet zo groot zijn. Verder is de functionaliteit zeer uitgebreid en zijn er vele aanvullende modules te verkrijgen.

Prijzen op aanvraag:

Vrijblijvende offerte aanvragen