Full service internet bureau

Zoekt u een full service internetbureau? Dan bent u bij Mediaversa aan het juiste adres.
Voor een nieuwe website, webwinkel of slechts de uitvoering van een ontbrekend gedeelte van uw internetproject, wij van Mediaversa ontzorgen u volledig. Door onze specialisme bieden wij een geheel pakket van internet dienstverlening voor MKB bedrijven.

Mediaversa: altijd een eerlijke prijs

Full service internetbureau Mediaversa

Ons doel? U geheel ontzorgen. Wij helpen u bij het inzetten van internet om al uw doelstellingen te behalen. Is hiervoor een webapplicatie nodig? Een website? Of andere websoftware? Mediaversa geeft u een geheel vrijblijvend advies. De uiteindelijke keuze is altijd aan u. We hebben een groot aantal unieke MKB producten die in prijs aantrekkelijk zijn en veel resultaat opleveren. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Partnerprogramma

Speciaal voor reclamebureau's, ict bedrijven en andere bedrijven die zelf geen of nauwelijks kennis in huis hebben, bieden we een aantrekkelijk partnerprogramma. Met dit partnerprogramma haalt u omzet binnen op producten die u anders niet kon aanbieden!

U kunt de gedeelten die u zelf kunt uitvoeren zelf uitvoeren. Denk aan een mooi design of de hosting. Wij ontzorgen u met de rest. We vergoeden uw verkoopactiviteiten in een % van de omzet. De productie kan onder white label of gewoon onder onze naam gemaakt worden. We bieden kortingen en provisies op onze producten die oplopen tot 20%. Aan ons partnerprogramma is uniekheid verworven. Per regio in Nederland is plaats voor maximaal 1 partner per vakgebied. Lees meer over ons partnerprogramma.

Financiering

We helpen u graag vooruit met financiering van uw web project. We kunnen dit doen door middel van een 5 jaren financiering, waardoor u een vast bedrag per maand betaald. Eventueel aanvullen met een gedeelte of volledige participatie.
Meer informatie.

Uw bedrijf op internet?

Bent u benieuwd naar wat internet voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u al een idee voor een website? Of bent u op zoek naar websoftware die bij u past? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bereiken op  0413-472547.

Vrijblijvende offerte aanvragen