• Project: Groene Hart Sloep Verhuur

  Groene Hart Sloep Verhuur

  Alphen aan den Rijn

  De naam Groene Hart Sloepverhuur spreekt al voor zich. Vanuit hun standplaats in Alphen aan den Rijn kunnen liefhebbers het water op voor een prachtig dagje uit en bijvoorbeeld de Kagerplassen, Leiden, Warmond, Kaagdorp of de Westeinderplassen bij Aalsmeer bezoeken.

  Wensen

  De voornaamste wens van Groene Hart Sloepverhuur was het reeds bij henzelf, lokaal opgeslagen reserveergedeelte te integreren in de website.

  Werkzaamheden

  Onze programmeurs zijn met de wens van Groene Hart Sloepverhuur aan de slag gegaan en hebben van A tot Z een lokaal plansysteem opgezet. Hier kunnen de werknemers zelf direct alles inzetten en kunnen mailtjes automatisch worden verstuurd. Van dit plansysteem is een online systeem gemaakt, gekoppeld met de lokale applicatie. En verder is er nog een klein stukje visueel werk aan deze site verricht.

  Resultaten

  Doordat e.e.a. nu geautomatiseerd is, kan Groene Hart Sloepverhuur nu veel efficiënter werken. Klanten kunnen online heel makkelijk reserveren, zien direct of er nog iets beschikbaar is, krijgen suggesties mocht er niets beschikbaar zijn, kunnen direct betalen met iDEAL of pinnen bij afhalen, en krijgen meteen een mailbevestiging. Daarnaast kunnen klanten binnen 48 uur annuleren. De grootste winst voor Groene Hart Sloepverhuur is dat ze nu veel meer orders binnenkrijgen.

  Menu