Hosting en Service

Hosting, onderhoud en service

Bij aanschaf van uw website of webwinkel  wilt u dat deze 24/7 optimaal in de lucht is. Hier hoort enerzijds een hosting pakket bij, waarmee dit technisch wordt gerealiseerd. Anderzijds zijn er activiteiten nodig om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.
 

Referentie
Airbagbank

Allergiezorg

Allergiezorg ontwikkelt al jaren speciaal bed textiel en andere producten voor mensen die last hebben van astma of huisstofmijt allergie. Mediaversa heeft een compleet aparte webshop in samenwerking met het astmafonds opgezet. Dankzij onze betrouwbare hosting is de webshop altijd online.

 • Monitoren van uw website / webwinkel.

  Dit behelst het periodiek checken door ons van dode links. Ook bij browser updates controleren we uw website / webwinkel.

 • Advies, ondersteuning en meedenken.

  Het meedenken met uw bedrijf aangaande de internetactiviteiten. U wordt gebeld over nieuwe mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf. Indien u advies of ondersteuning wilt bij uw website / webwinkel, staan we u graag en snel te woord.

 • Ondersteuning bij het instellen van email.

  Het instellen van e-mailadressen is niet altijd even eenvoudig. Zeker niet wanneer u op meerdere apparaten uw mail wilt ontvangen. Hierin bieden we graag persoonlijke ondersteuning en zullen u helpen om alles naar wens in te stellen.

 • Volledige back-up mogelijkheden.

  Om kwaliteit en zekerheid te garanderen bieden we bij onze hosting en service pakketten dagelijks een back-up aan. Zo weet u zeker dat uw data altijd veilig is, wat er ook gebeurt.

 • Service en update.

  Tot 1 uur arbeid per jaar ontvangt u van ons aan gratis updates, bijvoorbeeld bij een nieuwe browser en/of het vervangen van adresgegevens. Dit voorkomt bij ons administratieve handelingen en voorkomt bij u een factuur voor elke 5 minuten werk van een half uur.

 • Storingsdienst.

  U kunt gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst in geval van ernstige calamiteiten. Zoals het voor langere tijd onbereikbaar zijn van uw website. U kunt ons e-mailen op urgent@mediaversa.nl

SSL-certificaat: veilig en SEO-vriendelijk

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website of webwinkel via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd en informatie kan dus onderschept worden. Door een SSL-certificaat geeft u aan dat uw website of webwinkel betrouwbaar is en dat u de privacy van uw bezoekers respecteert. Een veilige website is herkenbaar aan het slotje en https in de url balk.

Samen met u bepalen we welke certificaat geschikt is. Naast het aanvragen van het certificaat zorgen we ook voor installatie en configuratie.

De voordelen:

 • Hogere waardering in de zoekmachines.
 • Informatie zoals persoonsgegvens worden veilig opgeslagen.
 • Veilig inloggen op uw website of webwinkel.
 • Uw klanten kunnen via een beveiligde verbinding betalen, een must voor uw webwinkel.
 • Betrouwbare uitstraling.

Klik hier voor een overzicht van de hostingpakketten

Bekijk ook:

Vrijblijvende offerte aanvragen