• Project: Hotel Handelia

  Hotel Handelia

  Gemert-Bakel

  Hotel Handelia is een in Handel gelegen hotel. Zij richten zich op toeristen, maar ook op zakenlui, daar in Gemert een behoorlijk industrieterrein gevestigd is.

  Wensen

  Hotel Handelia had een reeds bestaande website. Deze ging al wat jaartjes mee en had dan ook een verouderde look. De nieuwe site zou daarom een uitnodigende en professionele uitstraling moeten krijgen. Een tweede wens was via de website meer klanten te krijgen, niet alleen vanuit de directe omgeving, maar ook vanuit Veghel en Uden, plaatsen op nog geen kwartier van Handel. 

  Werkzaamheden

  Voor Handelia hebben wij een tijdloze website gerealiseerd. Om zoveel mogelijk uit de site te halen hebben wij hen heel veel advies gegeven over hoe zij deze en internet kunnen inzetten, met als voornaamste doel bezoekers binnen te halen. Hiervoor hebben wij ook AdWords ingezet. Daarnaast is er een koppeling met booking.com gemaakt. 

  Resultaten

  Het hotel zit dusdanig goed vol dat een uitbreiding gerechtvaardigd is! Met de website hebben wij daar ons steentje aan bijgedragen. En ook de koppeling met booking.com heeft ervoor gezorgd dat zij daar nu veel omzet uit krijgen.

  Menu