• Project: Hotel Tramstation

  Hotel Tramstation

  Erp

  Hotel & Restaurant Het Tramstation is een gezellig Hotel in Erp (Noord-oost Brabant.) Doordat het omliggende gebied geweldig is om te voet of op de fiets te verkennen is dit dan ook een geliefd hotel onder de mensen die van wandelen en fietsen houden. Samen met het heerlijke culinair kwaliteitsrestaurant staat Hotel & Restaurant Het Tramstation garant voor een heerlijk weekendje weg!

  Werkzaamheden

  Voor Het Tramstation hebben we in 2011 in samenwerking met een derde partij de nieuwe website mogen realiseren. Mediaversa heeft hierin de ontwerpen gemaakt, de andere partij de technische uitwerking en het beheer systeem.

  Resultaten

  Een mooie tweeluik website die weer helemaal aansluit bij de huisstijl en doelgroep van het bedrijf. Er is besloten om de website op te splitsen in een apart deel voor het hotel en voor het restaurant. Hierdoor zijn de afzonderlijke onderdelen ook direct voor de verschillende doelgroepen te benaderen. De bezoeker wordt niet afgeleid door overbodige informatie en ziet direct waar hij voor komt.

  Menu