Internet Marketing

Succesvol zijn op het internet? Een mooie website of webwinkel is tegenwoordig niet meer voldoende. Een goede internet marketing is nu belangrijker dan ooit. Mediaversa heeft diverse internet marketeers in haar team die de kennis in huis hebben om meer resultaat uit uw website of webwinkel te halen. 

Referentie
Goedkoopprinten

Goedkoopprinten

Deze klant heeft Mediaversa een mooie en overzichtelijke Magento webwinkel laten maken. Door in te spelen op de nieuwste trends en het voeren van goede internet marketing, zoals zoekmachine optimalisatie, adwords en bannering, krijgt de webshop vele duizenden bezoekers per maand. 

Wat kan Internet Marketing voor u betekenen?

Internet marketing trekt als het ware de klanten naar u toe. Door een online aanpak van marketing is het veel makkelijker en effectiever dicht bij de doelgroep te komen. Een site met goede ranking in Google door zoekmachine optimalisatie, adwords, mailings, social media en nog veel meer verzekert u van succes. Het houdt de kosten in de hand en u heeft meer klanten. Zo verwelkomen we bij Mediaversa 70% van onze nieuwe klanten via internet.

Wat kan Mediaversa hierin voor u betekenen?

Strategische aanpak

Een goede strategie is het begin. Mediaversa begint niet zonder precies te weten welke kant we op moeten. Wat wilt u precies bereiken met internet marketing? Wie is de doelgroep? Waar liggen kansen? Met wat voor middelen pakken we dat het beste aan? Doelgericht werken, dat is wat Mediaversa doet. 

Onderzoeken vraag en aanbod

Eerst onderzoeken, dan pas beslissen. Een strategie staat pas wanneer er feiten zijn. Mediaversa hecht veel waarde aan onderzoek. Wie zijn de concurrenten? Wat is precies het aanbod? En wat voor mensen vallen nou eigenlijk onder de doelgroep? Na al deze vragen onderzocht te hebben, kijken we welke aanpak bij uw bedrijf past.

Optimaliseren

Vanuit deze basis bekijken we hoe de website/webwinkel bij de juiste "zoekers" in beeld gaat komen. We optimaliseren uw website/webwinkel op vindbaarheid in zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie noemen we dat. Het is het begin van gezien worden op het internet. 

Resultaat meten

Geen internet marketing zonder resultaat. Om er zeker van te zijn dat de aanpassingen effect hebben, meten we of er verbeteringen zijn. Heeft u meer bezoekers? En reageren de bezoekers ook? Indien nodig passen we zaken aan of brengen advies uit om de website te verbeteren. Een mix van strategie en trial and error brengt het beste resultaat.

Adviseren

Uw site is geoptimaliseerd en u krijgt meer aanvragen. Wat nu? Nadat we bezig zijn geweest met uw internet marketing, adviseren we u in de opvolging. Het is belangrijk hoe u met de nieuwe aanvragen via het internet omgaat. Een internetklant is vaak iets anders dan een traditionele klant. Snel reageren op aanvragen is essentieel. 

Vrijblijvende offerte aanvragen