iPad app

iPad app laten maken

U kunt bij ons uw iPad app laten maken tegen een aantrekkelijke prijs. Onze programmeurs hebben veel ervaring met het ontwikkelen van iPad apps en bespreken graag uw wensen en eisen. Een deel van deze programmeurs is gevestigd in India, hierdoor kunnen wij de kosten voor het laten maken van een iPad app laag houden. Uiteraard krijgt u een Nederlandse projectmanager aangewezen die alles voor u regelt en uw project nauwlettend begeleidt.

Waarom zou u een iPad app willen ontwikkelen?

De iPad is net als de iPhone opnieuw een revolutionair product van Apple. Er wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruik gemaakt van internet aan het bureau, maar ook aan de ontbijttafel en op de bank. Dit zorgt ervoor dat de iPad een steeds grotere rol gaat spelen in het leven van mensen. Hier kunt u op inspelen en een iPad app laten ontwikkelen.

Vertel mij meer over de mogelijkheden

De iPad gebruikt dezelfde software als de iPhone. Wij verwijzen u dan ook graag naar onze iPhone app pagina voor meer informatie. Het verschil met de iPhone is echter dat de iPad beschikt over een groter scherm. Hierdoor zal de interface in sommige gevallen anders moeten worden ontwikkeld dan voor de iPhone. Hierover adviseren wij u graag tijdens een oriënterend gesprek. U kunt ook contact met ons opnemen. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte aanvragen