• Project: Jong Luchtverwarming

  Jong Luchtverwarming

  Schijndel

  Jong luchtverwarming is opgericht in 1993, maar heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van luchtverwarmingstechniek. De hedendaagse leiding van het bedrijf ligt bij de twee broers Jong wiens vader, ook werkzaam binnen het bedrijf, al ruim 40 jaar met luchtverwarming werkt.

  Inmiddels is Jong Luchtverwarming uitgegroeid tot een bedrijf met acht enthousiaste en vakkundige medewerkers die 24 uur per dag voor u klaarstaan in Midden en Zuid Nederland.

  Werkzaamheden

  Voor Jong Luchtverwarming zijn we begonnen met een informatieve website waarbij de vindbaarheid op de term luchtverwarming erg belangrijk was. Daarnaast moest de website natuurlijk informatie bieden over de mogelijkheden en producten.

  Na de realisatie van de website hebben we ook een webshop gerealiseerd. In deze webshop verkoopt Jong luchtverwarming zijn luchtfilers en andere producten voor onderhoud aan een luchtverwarming systeem.

  Resultaten

  Een professionele en resultaatgerichte website. Door het gebruik van de webwinkel voor onderhoudsproducten kunnen bestellingen makkelijk en snel afgehandeld worden. Dit bespaart Jong luchtverwarming enorm veel tijd.

  Menu