Kernwaarden

Ruimdenkend

Denk verder, denk Mediaversa! Het is al jaren onze slogan ... Je kunt met ons strategische kwesties bespreken. We gaan verder dan het alleen bouwen van een website of webwinkel, we denken met u mee op gebied van organisatie, sales, logistiek en management. Mediaversa heeft veel ervaring met het management van bedrijven en webwinkels, waardoor we denken als ondernemer. We hebben partners waarmee we intensief samenwerken, waardoor u complete media-, reclame- en communicatiezaken met ons kunt bespreken. Ook het ict vakgebied is ons bekend, ook hierin staan we u op adviserend niveau bij. We gaan dus duidelijk verder!!

Hierbij gaan we niet uit van kort winstbejag, maar staan stil bij kwesties als: 'Hoe kunnen we de wereld ook voor toekomstige generaties in goede conditie houden?' Maatschappelijk ondernemen is een pré voor ons. We werken dan ook het liefst nauw samen met bedrijven die hier ook aan denken. Binnen onze bedrijfscultuur is dit een belangrijk aspect. We ondersteunen ook diverse maatschappelijke organisaties.

Ook in het eventueel samenwerken met al aanwezige partners op reclame- of mediagebied zijn we ruimdenkend. We gaan ervan uit dat deze partners de benodigde kennis in huis hebben en werken graag met hen op hun vakgebied samen.
 

Eerlijk

We houden binnen Mediaversa van eerlijkheid. Enerzijds door openheid en transparantie. Klanten kunnen bij ons binnenlopen en meekijken met de medewerkers. Ze mogen zien wat we doen en hoe we dingen produceren. Ook in prijscalculaties zijn we transparant!
We zijn ook eerlijk in onze adviezen. Als u met een ander product of dienst buiten het onze meer winst of omzet kunt behalen, zullen we het andere product adviseren.

Eerlijk kijken we ook naar onze eigen bedrijfsprocessen. Als er dingen zijn die beter kunnen, passen we ze aan. We willen continu groeien in kwaliteit. Hierdoor ontstaat als vanzelf voor ons bedrijf meer omzet en winst. Door onze processen continu te herzien werken we steeds sneller, efficiënter en resultaatgerichter. Dit doen we ook door sommige processen te automatiseren.
 

Enthousiast

We zijn enthousiast om uw bedrijf te leren kennen. Uw bedrijf staat voor u centraal. Uw onderneming houdt mensen aan het werk en/of zorgt voor een inkomen en zorgt ervoor dat u uw klanten meerwaarde biedt. Wij zijn hierbij graag betrokken en helpen u met uw bedrijfsdoelstellingen. We luisteren en stellen de juiste vragen. We houden periodiek contact met u en uw bedrijf. We dragen ideeën aan en denken met u mee op gebied van media, reclame en internet. Het is ons doel om over 30 jaar nog bij u over de vloer te komen!

U kunt op ons rekenen als er iets misgaat. We helpen u 24 uur per dag, 7 dagen per week in geval van ernstige storingen. Verder bieden we service tot aan de deur en voeren we updates dezelfde dag door. Kortom we staan enthousiast voor u klaar.

Neem contact op

Tel: 0413 - 472547

Afspraak inplannen