Klantervaringen zoekmachine optimalisatie

Hieronder staan enkele de ervaringen van klanten met een abonnement op zoekmachine optimalisatie. Zij hadden verschillende wensen, van regionale vindbaarheid tot internationale vindbaarheid. Zij worden allen beter gevonden op Google door deskundig gebruik van SEO optimalisatie.

Regionale vindbaarheid: Sanders Adviseurs

Media Medio 2011 startte ik als beginnend administratiekantoor met zoekmachine optimalisatie. Met name de vindbaarheid in de regio Veghel-Uden-Oss is voor mij belangrijk. Ik wil immers niet te veel autorijden en bezig zijn met administratie in plaats van reizen. Mediaversa zetten mijn bedrijf hoog in Google onder andere op administratie Veghel. Binnen een jaar heb ik zeker 5 nieuwe klanten gekregen via internet, wat ervoor zorgde dat ik de kosten er meer dan ruimschoots heb terugverdiend.
www.sandersadviseurs.nl

Zoekmachine optimalisatie internationaal: Emvo Techniek

Als Emvo techniek verhandelen we manometers en thermometers binnen voornamelijk de Europese markt. Mediaversa verzorgt voor ons de optimalisatie en bouw van de website. De resultaten zijn zeer goed. We zijn een groeiend bedrijf en binnen de Nederlandse markt een hele belangrijke partij geworden. Mediaversa is nu bezig om onze positie in Europa verder te versterken. Nu zijn we bezig in de landen België en Duitsland.
www.emvo.nl

Zoekmachine optimalisatie Nederland: Den Hooiberg

Al meer dan 10 jaar maken we gebruik van de diensten van Mediaversa. We zijn elk seizoen volgeboekt en zijn nu bezig om de overnachtingscapaciteit verder uit te breiden. We zijn 1 keer overgestapt naar een ander bedrijf. Het lokale reclamebureau op de hoek, echter de boekingen liepen zo snel terug dat we slechts een half jaar zijn weggeweest. Inmiddels hebben we ook een vergaderruimte die druk bezet is. De activiteiten van Mediaversa hebben hier ook weer voor een groot gedeelte aan bijgedragen.
www.denhooiberg.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen