Magento webwinkel

U wilt een Magento webwinkel laten ontwikkelen of laten onderhouden? U zoekt een partner die kwaliteit levert en veel ervaring heeft in het bouwen en onderhouden van een Magento webwinkel. Een bedrijf wat u tevens ondersteund en adviseert bij het succesvol managen van een webwinkel.

Mediaversa is voor u de juiste partner voor zowel het bouwen als het ondersteunen bij het runnen van een Magento webwinkel. Mediaversa heeft veel ervaring en ontwikkeld al sinds 2000 webwinkels, maakt deze goed vindbaar en heeft zelf ook ervaring met het runnen van een webwinkel. We hebben kennis en veel ervaring met voorraadbeheer, administratie, traditionele marketing, internet marketing en het managen van een webwinkel.

Sinds 2010 zijn we ons gaan richten op ontwikkeling in Magento. Dit omdat Magento veel meer mogelijkheden bood boven het systeem wat we tot dan toe gebruikte: Os Commerce, dat tegen de grenzen aanliep qua mogelijkheden en onderhoudsvriendelijkheid. Huidig werken we met een team van 5 mensen aan Magento webwinkels voor verschillende klanten uit voornamelijk MKB.

Referentie
Logistiek Concurrent

Logistiek Concurrent

Logistiekconcurrent is een bedrijf dat de transport- en logistieke branche voorziet van alle artikelen voor deze bedrijfstakken. Mediaversa heeft voor Logistiekconcurrent vrij diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben we een hoofdwebwinkel gemaakt en daarnaast ook nog aparte webshops.

Magento webwinkels

Mediaversa is de specialist in Oost-Brabant op het gebied van Magento webwinkels. Magento is meer dan een webwinkel pakket, het is namelijk een krachtige e-commerce oplossing! Op wereldniveau zijn er vele modules, koppelingen en plug ins ontwikkeld. Deze zijn beschikbaar tegen vaak zeer lage kosten.

De voordelen van Magento op een rij:
  • Magento is open source, dus betaalbaar! Er is een grote community dus veel ondersteuning.
  • Uitgebreide beheermogelijkheden; artikelen, categorieën instellingen etc.
  • Uitgebreide management rapportages zoals overzicht in omzet en bezoekers.
  • Uitstekende zoekmachinevriendelijkheid en aanvullende promotie en klantrelatie mogelijkheden zoals affiliatie marketing en sociale media koppelingen.
  • Mobiel vriendelijk en speciaal formaat voor tablets. (responsive)

Multishop Magento

Naast deze voordelen is het met een Magento webwinkel mogelijk om het beheer vanuit één login te beheren. Het is zelfs mogelijk om meerdere ''winkelwagens'' met elkaar te delen. Hierdoor maken al vele professionele bedrijven gebruik van deze soort webwinkels.

Beveiliging Magento

Magento is goed beveiligd. Periodiek kunnen er updates komen, welke we voor u kunnen doorvoeren, zodat u beveiligd bent tegen spam en hack aanvallen. Aanvullend kunnen we een SSL certificaat toevoegen. Hierdoor worden betalingen veilig en probleemloos afgehandeld.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Magento webwinkels? Nu uw Magento webshop laten bouwen door ons ervaren Magento ontwikkel team? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatiegesprek. Neem ook voor een prijsindicatie of vrijblijvende offerte contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen