Over ons

Het team van webbureau Mediaversa bestaat uit mensen die een klantgerichte, enthousiaste en pro-actieve werkhouding hebben. Gezamenlijk denken we mee binnen de projecten om een optimaal resultaat voor u te verwezenlijken.

Over ons

Onze producten

Sinds 2000 is Mediaversa actief op het gebied van internet. Onze producten zijn in 3 hoofdgroepen te verdelen; websites, internet marketing en websoftware. Binnen elke groep hebben we specialisten in dienst.

Tevreden klanten = lange termijn visie

We maken als webbureau heldere afspraken voordat we aan een project beginnen en stellen altijd een duidelijk doel. Dit zorgt voor open communicatie en een tevreden klant en tevreden klanten dat is waar wij voor gaan. Dit zorgt namelijk voor ons uitgangspunt dat een langdurige klantrelatie een win-win situatie is en voor beide partijen ideaal. We stellen dan ook de klant centraal en luisteren met respect en enthousiasme naar uw verhaal.

Historie

Het begin voert terug naar 2000. Mediaversa is toen als webbureau begonnen om bedrijven te voorzien van websites. Doelmarkten waren in eerste instantie Heeswijk-Dinther en Sint-Oedenrode. Al gauw kwamen er klanten uit de gehele regio rondom via via bij ons voor een website terecht. We kregen klanten in Veghel, Schijndel, Oss, Uden en omliggende plaatsen.

In 2004 werden de werklocaties vanuit thuis te klein en werd gekozen voor een eerste locatie in Sint-Oedenrode. Hier gingen we actief de markt op en benaderden bedrijven in de regio. De klantenkring groeide naar boven de 100 en het kantoor werd te klein. Nog hetzelfde jaar vertrokken we naar Veghel en op de Amert 158 en kregen we de beschikking over 6 werkplekken. Na 2 jaar werken vanuit dit kantoor, en een tijdelijke tussenlocatie bij de CHV in Veghel, vertrokken we naar de huidige locatie in Uden. Deze ruimte biedt meer dan 20 werkplekken. Inmiddels ligt ons klantenbestand boven de 300 en komen er nog wekelijks klanten bij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We voelen ons als Mediaversa uitermate verantwoordelijk voor een duurzame toekomst voor mens en dier. Degenen die zich, vaak geheel vrijwillig, inzetten voor een leefbare en gezonde maatschappij zowel lokaal, nationaal als internationaal zijn we geneigd te ondersteunen. Communicatie en contacten staan dan ook centraal in ons nieuwe pand. We denken graag met u mee, nu en in de toekomst.

 Over ons

Neem contact op

Tel: 0413 - 472547

Afspraak inplannen