Partnership met Mediaversa

Partners worden met Mediaversa? Dat kan. Het brengt enorm veel voordelen met zich mee. Zo ontvangt u tot 20% partnerkorting op onze uurtarieven en producten wanneer u een partnership met Mediaversa aan gaat.

Hoe werkt het?

Bedrijven die op elkaar aansluiten, daar zit de kracht van een partnership. Denk bijvoorbeeld aan een drukkerij, een grafisch ontwerpbureau en een ICT bedrijf. Partners met zo min mogelijk overlap kunnen het meeste voor elkaar betekenen. Binnen elke plaats (een grote plaats met omliggende kernen) is slechts 1 partner per sector mogelijk. Zo vormen we een groep van bedrijven die nauw samenwerken. Indien wij vragen krijgen op het vlak van onze partners brengen we hen in contact.

Bekijk hier met welke websites we links hebben geruild.

Master Training

Master Training

Reusel
Master Training geeft sales training, consultancy, advies en coaching zodat u meer haalt uit uw verkoopafspraken.

UCE

UCE

Heeswijk-Dinther
UCE is al jaren toonaangevende leverancier van hardware en software voor Bernheze en omstreken.

Drukkerij Erhardt

Drukkerij Erhardt

Son en Breugel
Drukkerij Erhardt levert drukwerk aan veel mkb bedrijven. Dé specialisten op het gebied van design, huisstijldrukwerk en promotiedrukwerk

Graphiset

Graphiset

Uden
Graphiset is een fullservice grafimediabedrijf. Compleet in onze dienstverlening aan u als het gaat om grafische producten en mediadragers.

Buro Tweevoud

Buro Tweevoud

Heeswijk-Dinther
Buro Tweevoud is een full-service reclamebureau en regelen alle zaken voor u, van concept tot uitwerking.

Appeltjez

AppeltjeZ

Son en Breugel
Als huisstijlexpert begeleid en managed AppeljeZ uw hele huisstijlproces; van de ontwikkeling tot en met de implementatie en het onderhoud.

Bek

Bek

Veghel
Bij Bek vind je alle ingrediënten om uw merk op een succesvolle en relevante manier onder de aandact te brengen.

Cloud

Cloudswork

Mijdrecht
Cloudswork biedt bedrijven en ondernemers een professioneel commercieel internet platform.

Google

Google

Amsterdam
Het is de missie van Google om alle informatie van de wereld te organiseren en universeel toegankelijk en nuttig te maken.

Perfeqt

Perfeqt

Gemert 
Perfeqt begon in 2010 als een uitdagend project naast studie en werk, in middels is het uitgegroeid tot een volwaardig full-service webdevelopment bedrijf. 

Repper

Repper

Nijmegen 
Repper richt zich op nieuws verspreiden, sinds 2006 biedt Repper ook e-mailmarketing aan.

Savvii

Savvii

Nijmegen 
Savvii is dé Managed wordpress hosting provider van Nederland. Met honderden klanten en sites en 12 hosting professionals die voor uw klaar staan.

Venet

Venet Automatisering

Uden 
Gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van computers en netwerken. Tevens bieden wij ook diverse internet-diensten aan.

 

Ga een partnership aan

Uw bedrijf ook in dit rijtje? Word dan ook een partner met Mediaversa. Vul het onderstaande formulier in en ontvang uitgebreide uitleg over ons partnerprogramma. Het Formulier Naast de partnerships zijn er ook mogelijkheden tot het uitvoeren van werkzaamheden onder white label.

Neem contact op

Tel: 0413 - 472547

Afspraak inplannen