Personaliseermodule

Items online personaliseren

Biedt u gepersonaliseerde producten en wilt u het uw klanten gemakkelijk maken? Met de unieke personaliseermodules van Mediaversa ontwerpt uw klant zijn producten zelf online. Dit is biedt voor u en de klant een tal van voordelen en mogelijkheden. Van mokken tot T-shirts: met de personaliseermodule van Mediaversa heeft de klant de controle over het uiterlijk van zijn item. Zijn wens komt altijd uit.

Personaliseermodule: oneindige mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden en functies van de personaliseermodules van Mediaversa? De module is geheel afgestemd op het gebruik van de klant. Ze bevatten standaard de mogelijkheid om templates van bijvoorbeeld kalenders, wenskaarten of andere te personaliseren items te maken. Deze templates zijn eenvoudig aan te passen door de klant. Uiteraard is de module te koppelen aan uw webwinkel en administratieve software als Snelstart, Exact of Twinfield. Dit bespaart niet alleen de klant, maar ook u tijd en gedoe.

Op maat geleverd

Hoe wilt u uw personaliseermodule hebben? Uitgebreid? Minder uitgebreid? De module is geheel op maat in te richten: in uw eigen huisstijl en met de functionaliteiten die u wilt. We hebben traditionele Flash module en een moderne Jquery module die compleet compatible is met iPad en iPhone. Doordat we deze zelf hebben ontwikkeld zijn ze snel en eenvoudig aan te passen aan al uw wensen.

Meerdere variaties

Dus waar wacht u nog op? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we al de mogelijkheden uw wensen op het gebied van de module bespreken. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van de modules? Neem dan contact met ons op.

Ook bij dit product geldt: "snelle levering, hoge kwaliteit voor de scherpste prijs."

Vrijblijvende offerte aanvragen