• Project: Peters en Peters Juweliers

  Peters en Peters Juweliers

  Uden

  Peters & Peters juweliers beschikt over een team dat u professioneel kan adviseren bij een eventuele aankoop van een prachtig sieraad ofwel een horloge van een gerenommeerd merk.

  Mede dankzij jarenlange ervaring in het juweliersvak, beschikken zij over een deskundig team. Buiten deze ervaring is het zeker niet onbelangrijk, dat de medewerkers enthousiast zijn en samen met u tot een keuze komen.

  Wensen:
  De oude website van Peters en Peters was al zo’n tien jaar oud, dus aan vernieuwing toe. Ze wilden nu meer kunnen weergeven dan alleen de merknamen die ze verkopen. 

  Werkzaamheden

  Om aan de wensen van de klant te voldoen hebben we ervoor gezorgd dat de opzet van de nieuwe website niet alleen een modern plaatje te zien geeft, maar ook een stuk uitgebreider dan de oude website is, waardoor er meer inhoud op geplaatst kon worden. Zo konden we er een deel van de collectie opzetten, zodat bezoekers toch een beetje een beeld krijgen van wat voor een juwelen, sieraden en horloges er bij Peters en Peters Juweliers verkocht worden. 

  Resultaten

  Een mooie, moderne website, geheel in de stijl van Peters en Peters. De uitstraling is weer modern en actueel, waardoor potentiële klanten niet afhaken op een oubollige website.

  Menu