PHP Programmeurs

Zoekt u een ervaren PHP programmeur voor het ontwikkelen van uw webapplicatie of websoftwarepakket? Mediaversa heeft meer dan 12 jaar ervaring met het inzetten van PHP programmeurs in binnen- en buitenland. Wat zijn uw wensen? Wilt u ondersteuning van een programmeur binnen uw project of wilt u het projectmanagement bij ons neerleggen?

PHP: De werkwijze

Doordat we PHP programmeurs in zowel binnen- als buitenland ter beschikking hebben is er altijd een programmeur voor u beschikbaar. Samen met u gaan we rond de tafel om uw wensen en eisen te bespreken. Na deze inventarisatie ontvangt u een offerte met de mogelijkheden en tarieven. Gaat u akkoord? Dan zoeken wij een PHP programmeur die bij uw project past. We werken snel, secuur en voor een eerlijke prijs. Daar staan wij voor.

De PHP programmeurs van Mediaversa:

  • Veel ervaring met PHP MYSQL.
  • Veel ervaring met AJAX.
  • Veel ervaring in koppelingen met softwarepakketten.
  • Snelle levertijden.
  • Hoge kwaliteit / Lage prijs.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

De buitenlandse programmeurs zijn er al vanaf € 22,50 per uur. Zie ook onze website: www.goedkopeprogrammeurs.nl). Onze Nederlandse programmeurs zijn er op projectbasis voor € 79,50 per uur, met kortingen oplopend tot 30%. Ook werken we op detacheerbasis, projectbasis, voor een fixed price. Dus waar wacht u nog op? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen