• Project: Balletstudio Van der Stappen

  Balletstudio Van der Stappen

  Heesch

  Balletstudio van der Stappen geeft les in Heesch en Nistelrode. Het docententeam bestaat uit HBO geschoolde dansdocenten. In de afgelopen 25 jaar is de balletstudio flink gegroeid en is er nu de mogelijkheid vele verschillende dansstijlen te dansen.  Niet alleen voor jongeren maar ook voor volwassenen is er volop keus. Ze werken met selectieklassen voor leerlingen die graag optreden en/of een danscarrière ambiëren. De docenten worden geinspireerd door de muziek van nu en klassieke muziek van toen om creatieve lessen te maken waarbij de sfeer in de les en voldoende uitdaging samen gaan. 

  Werkzaamheden

  Bij Balletstudio van der Stappen hadden ze een heel oud beheer systeem wat niet makkelijk was in gebruik. Zij wilden daarom een website die ze zelf makkelijk konden onderhouden. Daarvoor heeft Mediaversa een maatwerk website gemaakt met wordpress. Dit tegen een scherpe prijs. 

  Resultaten

  Balletstudio van der Stappen heeft nu een website die makkelijk te beheren is. Zij kunnen nu gemakkelijk zelf aanpassingen doen op de website. 

  Menu