• Project: Bierens German Desk

  Bierens German Desk

  Veghel

  De 'German Desk' van Bierens Advocaten is gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan Nederlandse ondernemers die zaken doen in Duitstalig Europa.

  Wensen

  Toen de medewerkers van German Desk de site van ARPA, een ander onderdeel van de Bierens Group waarvoor Mediaversa de website heeft gemaakt, zagen, waren zij hier zo enthousiast over dat zij vonden dat dit ook ideaal voor German Desk zou zijn. Zij wilden dan ook een gelijksoortige website. 

  Werkzaamheden

  Wat Mediaversa voor German Desk gedaan heeft, is de site van ARPA kopiëren. Vervolgens hebben wij deze omgetoverd tot ‘Bierens German Desk’. Wel zijn er een andere huisstijl, andere foto’s, andere teksten en andere knoppen in deze nieuwe site gebruikt. Verder is er een CMS aan toegevoegd, zodat German Desk zelf de site actueel kan houden, en is de site responsive gemaakt. 

  Resultaten

  Het totaalplaatje levert een duidelijke, overzichtelijke  en professionele website op, waar alle nodige informatie over German Desk op te vinden is. De medewerkers van German Desk vinden de site een mooi visitekaartje voor hen en zijn dan ook allemaal erg happy met het resultaat.  

  Menu