• Project: Des Pots

  Des Pots

  Best

  Des Pots is ontwerper en leverancier van keramiek glasdecoraties. Deze zijn deels handgemaakt. Des Pots richt zich vooral op klanten in het hogere segment, waarbij zij het belangrijk vinden een niet agressieve verkoop te hanteren. 

  Wensen:

  In verband met hun 25 jarig bestaan wilde Des Pots een webshop achter ‘een login voor eigen klanten’ laten ontwikkelen. De webshop moest ‘eigenheid uitstralen, van een hoge kwaliteit en stijlvol zijn’. Verder zou de site goed moeten laten zien wie en wat de personen achter de site zijn. 

  Werkzaamheden

  Wij hebben een compleet nieuwe en moderne website voor Des Pots gemaakt. Hierbij hebben wij een aantal voor hen belangrijke functies geïmplementeerd, zoals een koppeling met hun boekhoudprogramma en het toevoegen van een winkeloverzicht.

  Resultaten

  Door de nieuwe webshop, die er een stuk gelikter uitziet dan de oude site, heeft Des Pots direct meer omzet via internet gegenereerd. Ze krijgen sneller orders binnen en kunnen deze makkelijker verwerken, doordat hun klanten voortaan makkelijk kunnen inloggen en online bestellen. Dit heeft voor Des Pots als voordelen dat e.e.a. direct in hun boekhouding gezet en verwerkt kan worden en dat ze hier veel tijd mee besparen. De nieuwe site is gebruiksvriendelijker voor de klanten geworden: zij kunnen hier op postcode zoeken waar ze winkels in de buurt kunnen vinden. Des Pots kan dit zelf beheren, wat een groot voordeel voor hen is. 

  Menu