• Project: Timmers Elektrotechniek

  Timmers Elektrotechniek

  Uden

  Timmers Elektrotechniek is gespecialiseerd in het leggen van betrouwbare en duurzame netwerkverbindingen. Zij richten zich op de infrastructuur van digitale, analoge en draadloze elektra-netwerken voor de (beton)industrie, utiliteit- en woningbouw.

  Wensen

  Timmers had een sterk verouderde website die voortdurend gehackt werd. Nadat deze offline gehaald werd door de provider, werd besloten om via Mediaversa een – uiteindelijk – geheel nieuwe site online te zetten. In deze nieuwe site zou ook hun staat van dienst via referenties weergegeven moeten kunnen worden.  

  Werkzaamheden

  Voor Timmers heeft Mediaversa een compleet nieuwe, maatwerk WordPress website gebouwd. Dit in de huisstijl van Timmers. Aan de website is, naast veel informatieve tekst en veel knoppen, een CMS toegevoegd. Daarnaast doen wij de internet marketing voor Timmers.

  Resultaten

  De website is duidelijk, overzichtelijk, professioneel en zeer gebruiksvriendelijk voor klanten en bezoekers. Door internet marketing is Timmers beter vindbaar in de zoekmachines. En... de site is niet meer te hacken!

  Menu