• Project: VanRandwijk

  VanRandwijk

  Waddinxveen

  Van Randwijk is een bedrijf met veel verschillende soorten producten op gebied van data security, recycling en paper finishing. Daarnaast verlenen zij goede service zodat alles goed aangesloten staat. Al de producten zijn duurzame oplossingen die bijdragen aan een circulaire economie. 

  Werkzaamheden

  De oude website was erg verouderd en sloot niet meer aan bij de wensen en de nieuwe huisstijl van de klant. Zij waren aan vernieuwing toe. Mediaversa heeft een maatwerk wordpress website gemaakt. Het is een multisite, dat wil zeggen dat er meerdere websites in één website zijn verwerkt. Dit scheelt voor van Randwijk een hele hoop websites die zij bij moeten houden. Daarnaast zijn op gebied van internet marketing diverse externe landingspages gemaakt voor het verbeteren van de vindbaarheid.
   

  Resultaten

  Van Randwijk is nu een stuk minder tijd kwijt met het onderhouden van al die verschillende websites. Zij hebben nu een corporate website als portaal voor de verschillende webwinkels/ websites. Deze website is makkelijk te beheren voor van Randwijk en is erg informatief. 

  Menu