• Project: Natuma

  Natuma

  Stevensbeek

  Natuma is een bedrijf dat zich richt op duurzame energie. De focus ligt op zonnepanelen.

  Wensen:

  Natuma wilde graag een website als professionele presentatie van het bedrijf hebben. Doel daarvan was klanten via de site laten zien dat Natume een goede, betrouwbare partner is, die kwaliteitsproducten levert. De tweede doelstelling was om met name regionaal goed vindbaar te zijn. Het derde doel om klanten te werven via internet. Het design moest gericht zijn op zowel consumenten als bedrijven en er moesten referenties op de site weergegeven kunnen worden.

  Werkzaamheden

  Voor Natuma hebben wij een WordPress website opgezet en daar een mooi design voor gemaakt. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat referenties weergegeven worden. Dit hebben we dusdanig gedaan dat ze per plaats getoond worden. Zoekt men bijvoorbeeld op ‘Zonnepanelen Overloon’, dan komt Natuma hoog in de zoekresultaten te staan. De producten en referenties kunnen eenvoudig uitgebreid worden.

  Resultaten

  Qua bezoekersaantallen zien we een behoorlijke stijging. Dat is deels gekomen met organische optimalisatie maar ook deels door het inzetten van AdWords. Verder krijgt de klant heel veel complimenten voor zijn professionele uitstraling en geeft de klant zelf aan dat hij een succesvol eerste jaar heeft gehad. 

  Menu