• Project: Van der Rijt

  Van der Rijt

  Sint Anthonis

  Van der Rijt BV is een tegelbedrijf welke al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio. Het bedrijf bestaat uit drie ondernemingen met elk hun eigen specialiteit. Deze zijn naast elkaar gevestigd in 'de straat' van Sint Anthonis. Door deze opsplitsing kunnen onze ondernemingen doelgericht en efficiënt werken en u als klant voorzien van de juiste producten en de juiste informatie. Verder kunt u hier rustig een kijkje nemen in de showrooms.

  Werkzaamheden

  Voor Van der Rijt heeft Mediaversa een nieuwe website gemaakt op maatwerk. Deze website is inclusief een maatewerk beheer systeem. Zo is het voor Van der Rijt gemakkelijk om de website te beheren. Verder wordt er internet marketing gedaan op diverse producten en categorieën om zo de vindbaarheid te verbeteren.

  Resultaten

  Door middel van deze werkzaamheden heeft Van der Rijt nu een duidelijke en overzichtelijke website waar de klanten eenvoudig de juiste producten kunnen vinden. Daarnaast moet het beheer overzichtelijk zijn in verband met de vele producten die Van der Rijt aanbiedt. Dat is het geval. Van der Rijt heeft geen online verkoop, maar op de site kunt u wel snel en makkelijk een offerte aanvragen. 

  Menu