Regionale vindbaarheid

Regionale vindbaarheid. Bereik klanten in uw eigen regio!

regionale vindbaarheid

Wilt u zich meer richten op regionale afnemers? En wilt u hierdoor kosten ofwel tijd besparen om meer klanten in de eigen regio te krijgen? Of heeft u al veel regionale klanten en wilt u zichtbaar en actief voor ze blijven? Regionale Vindbaarheid biedt een uitkomst.

Naast de voordelen van zoekmachineoptimalisatie (lees hierover meer op de pagina zoekmachine optimalisatie) biedt regionale vindbaarheid een aantal specifieke voordelen:

  • 33% van alle zoekopdrachten in de zoekmachines zijn regionaal. Hierdoor bereikt u een heel specifieke zoeker, waardoor de kans op een order toeneemt.
  • Er is vaak minder concurrentie, waardoor de kans op een order hoger is.
  • Doordat er minder concurrentie is, zijn de kosten om vindbaar te worden ook lager.
  • U krijgt een vermelding op Google Maps, welke we optimaliseren en onderhouden.
  • Op uw website wordt een routekaartje geplaatst.
Referentie
Vers en Gezond

Vers en Gezond

Vers en Gezond is een bezorgservice van groente en fruit in Schijndel, Oss, Rosmalen en omgeving. Mediaversa heeft de vindbaarheid van deze site sterk verbeterd. Ze zijn nu vindbaar op een groot aantal plaatsnamen, waardoor ze veel meer aanvragen ontvangen.

Regionale vindbaarheid is alleen als aanvulling te bestellen bij een wpc pakket voor eenmalig €100,-. Nu direct de aanvulling bestellen? Neem dan contact met ons op. 

Vrijblijvende offerte aanvragen