• Project: Snackbar Jopie

  Snackbar Jopie

  Veghel

  Wie zegt dat een snackbar niet gezellig kan zijn? Snackbar Jopie bewijst het tegendeel! In een sfeervolle setting hebben wij 62 zitplaatsen met een gezellig buitenterras. U kunt bij Snackbar Jopie terecht voor frites en snacks, maar ook voor lunches, kinderfeestjes, groepen, etc.

  Wensen:
  Snackbar Jopie had reeds een website. Deze voldeed echter qua uitstraling en functionaliteit niet meer. Met deze gegevens in het achterhoofd ontstond de wens om de oude website helemaal op de schop te gooien en een hele nieuwe, frisse website te laten maken die ze zelf kunnen beheren. 

  Werkzaamheden

  Voor Snackbar Jopie hebben wij een website gemaakt waarbij wij de uitstraling van de zaak als uitgangspunt genomen hebben. Zo zijn bijvoorbeeld de stenen op de achtergrond van de site dezelfde stenen die ze ook in het interieur gebruikt hebben. Achter de site hebben we een beheersysteem geplaatst. Dit zorgt ervoor dat ze nu makkelijk zelf nieuws en actualiteiten kunnen plaatsen, iets wat op de oude site niet mogelijk was. Het aanpassen van de menu’s doet Mediaversa voor ze, daar deze webpagina nogal technisch in elkaar zit. Verder hebben we een bestellijst toegevoegd die klanten kunnen downloaden.

  Resultaten

  Het eindresultaat is een mooie, voor bezoekers duidelijke website in de huisstijl van het bedrijf. Klanten kunnen er snel vinden wat ze nodig hebben. Het doel van de website is puur om informatie te bieden aan klanten en mensen die geïnteresseerd zijn.

  Menu