Nieuw: Social Media Sales

Wilt u sociale media nuttig in gaan zetten? Meer bekendheid bij uw doelgroep? Nieuwe klanten? Ontdek het effect van sociale media met ons nieuwe product: Social Media Sales. Sociale media heeft kracht, zeker voor bedrijven. Het is een perfect middel om de interactie aan te gaan met uw doelgroep. Maar hoe? Mediaversa helpt u hierin met Social Media Sales, ons sociale mediapakket op maat.

Social Media Sales: de aanpak

Hoe gaat dit sociale mediapakket te werk? En wat betekent het voor uw bedrijf? We delen het pakket op in drie fases. Namelijk "Bekendheid bij de doelgroep", "Communicatie met de doelgroep" en "Aanvragen van de doelgroep". Het uiteindelijke doel: een omzetstijging voor uw bedrijf creëren via sociale media.

De fases van het pakket

  • Bekendheid bij de doelgroep: In deze fase maken we uw bedrijf bekend bij uw doelgroep door het volgen en liken van potentiële klanten via de sociale media. Hierbij zoeken we actief binnen uw doelgroep. Bent u in het zicht van de doelgroep? Dan gaan we verder met de tweede fase.
  • Communicatie met de doelgroep: We gaan actief met de potentiële doelgroep communiceren door te reageren op hun berichten. Aanvullend creëren we zelfs likes en volgers op deze manier. Wellicht komen in deze fase al klantvragen uit naar voren.
  • Aanvragen van de doelgroep: In deze laatste fase gaan we actief bedrijven benaderen door een lijst van bedrijven die we op sociale media gevolgd hebben op te stellen. Aan de hand van deze lijst gaan we de bedrijven telefonisch benaderen voor een afspraak of offerteverzoek.

Meer informatie over Social Media Sales?

Bent u benieuwd naar hoe ons product Social Media Sales precies in zijn werking gaat? Wilt u er meer informatie over? Neem dan direct contact met ons op. Nu al enthousiast? Dan nodigen wij u uit een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvende offerte aanvragen