• Project: Tandheelkundig Centrum Beuningen

  Tandheelkundig Centrum Beuningen

  Beuningen

  Tandheelkundig Centrum Beuningen is een moderne groepspraktijk met een frisse kijk op de hedendaagse tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen. Bij ons staat u centraal en wordt met een persoonlijke benadering samen met u een passend zorgplan uitgestippeld.

  Wensen
  Tandheelkundig Centrum Beuningen had nog geen website op het moment dat zij ons hiervoor benaderden. Voor hen was de belangrijkste reden om een site te laten bouwen 'mensen te informeren over de mogelijkheden en de werkwijze'. Hierbij moest goed naar voren komen dat zij hun patiënten een stukje begeleiding en geruststelling geven om hen van hun angst voor de tandarts af te helpen. Daarnaast moest het voor patiënten duidelijk zijn waarom TC Beuningen de juiste en beste tandartspraktijk voor hen is. Een andere wens was dat zij e.e.a. zelf wilden kunnen beheren. 

  Werkzaamheden

  Voor TC Beuningen zijn wij begonnen met zowel het ontwerpen van een logo als het ontwerpen van een huisstijl. Hier hebben wij daarna de website op gebaseerd. Deze is door TCB zelf te beheren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf referenties toevoegen en kunnen patiënten reacties plaatsen. Verder doen wij de internetmarketing voor hen. 

  Resultaten

  Voor TCB hebben wij een duidelijke, professionele website die aansluit bij hun doelgroep gerealiseerd. Mede dankzij de zoekmachinevriendelijkheid van deze site heeft TCB een stuk meer aanvragen dan voorheen.

  Menu