• Project: Tanstreet

  Tanstreet

  Uden

  Bij Tanstreet kunnen mensen met een eigen salon terecht voor het bestellen van verzorgingsproducten, tanning vloeistoffen, promotiemateriaal, saloninrichting en meer. Tanstreet levert producten van het kwaliteitsmerk SiennaX. Daarnaast kunt u hier ook een spraytan training volgen, zodat u zelf uw salon kunt starten in spraytanning.

   

  Werkzaamheden

  Er is een partnerprogramma ingebouwd. Dit houdt in dat door middel van een Banner op een website alle klanten toegang hebben tot je persoonlijke pagina van de webshop van Tanstreet. Daarnaast is er een salon locator toegevoegd waarbij je direct kunt zien waar alle salons door heel Nederland zijn gevestigd. Van de oude site is een gehele nieuwe Magento site gemaakt, hierdoor zijn er meer mogelijkheden van acties en is de site perfect geschikt voor mobiel en ipad.

  Resultaten

  Een professionele website op gebied van inhoud en ontwerp. De klanten van Tanstreet worden nu actiever benaderd. De site is nu een stuk gemakkelijker te onderhouden, het toevoegen van teksten is onder andere een stuk gemakkelijker.

   

  Menu