• Project: Vers en Gezond

  Vers en Gezond

  Schijndel

  Vers en Gezond is een bezorgservice van groente en fruit in Schijndel, Oss, Rosmalen en de omgeving. Erg handig als u de tijd of mogelijkheid niet heeft om boodschappen te doen.
  Kwaliteit, versheid en smaak zijn zijn de kernwaarden voor de groente en fruit die ze leveren. Daar wordt ook iedere dag hard voor gewerkt.

  Werkzaamheden

  De webshop moest alleen gebruikt kunnen worden door mensen in de regio, omdat alleen daar geleverd kan worden. De klanten van Vers en Gezond zouden ook de mogelijkheid moeten krijgen om een bezorgdatum te kiezen.
  Een routesysteem zou de klanten automatisch op volgorde zetten, zodat de bezorgdienst van Vers en Gezond de optimale route krijgt om de groente en fruit te bezorgen.
  Daarnaast wilden ze een makkelijk te gebruiken voorraadsysteem.

  Resultaten

  Voor Vers en Gezond is een magento webwinkel gebouwd waar alleen de mensen in de regio een bestelling kunnen plaatsen en zelf de bezorgdatum kunnen kiezen.
  De webwinkel is gekoppeld aan een routesysteem, voor de meest efficiënte bezorgroute.
  De voorraad kan snel en eenvoudig bijgewerkt worden in het systeem. Ook krijgt Vers en Gezond een melding per e-mail wanneer de voorraad onder het door hun ingestelde aantal komt, zodat ze de voorraad op tijd kunnen aanvullen.

  Menu