Webapplicaties

Mediaversa: voor al uw webapplicaties

Bent u op zoek naar een webapplicatie voor uw bedrijf? Zoekt u een eenvoudige website applicatie? Of een uitgebreid systeem om handelingen binnen uw bedrijf te vereenvoudigen? Al meer dan 10 jaar werkt Mediaversa met uiterste zorg aan verschillende PHP webapplicaties. We bieden vele mogelijkheden in webapplicaties. Daarbij bent u het uitgangspunt. Door onze diverse open sources en partnerships zoeken wij altijd de beste opties voor u.

Referentie
Artel

Artel

Artel is een bedrijf met ervaring voor het maken en opspannen van schildersdoeken. Mediaversa heeft voor Artel een volledige maatwerk applicatie opgezet die de organisatie zoveel mogelijk tijd bespaart en ontzorgt.

Webapplicaties op maat

De ene applicatie bestaat al en kunnen we als basis gebruiken. De andere applicatie moet nog geheel ontwikkeld worden. Voordat we beginnen bekijken we de mogelijkheden binnen het ontwikkelen van een applicatie. We maken het zo voordelig mogelijk voor u. Dat is wel zo prettig. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Hieronder een aantal reeds ontwikkelde applicaties:

 • Applicatie: Nieuwsbrieven versturen

  Eenvoudig nieuwsbrieven opmaken en versturen via een webapplicatie? We hebben ervaring met verschillende nieuwsbriefsystemen. Denk bijvoorbeeld aan de module van Tekwerk. Bij het opzetten van uw nieuwsbriefapplicatie geven we u uitgebreid advies in wetgeving en technische mogelijkheden.

 • Applicatie: Nieuws beheren

  Zelf uw nieuws up to date houden? Zonder gedoe? Mediaversa biedt verschillende CMS systemen en nieuwsmodules. Wat zijn uw wensen? Wilt u uw berichten doorplaatsen op social media? Foto’s bij uw nieuwsberichten? Afhankelijk van uw wensen gaan we op zoek naar een module op maat. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop.

 • Applicatie: Referenties beheren

  Ook bieden we applicaties om uw referenties te beheren. Hierbij zijn er interessante opties om veel pagina’s te laten indexeren in Google en zo optimale zoekresultaten te behalen. We hebben hiervoor een webapplicatie ontwikkeld die aan elk websysteem gekoppeld kan worden. Denk aan Joomla, Wordpress en Magento.

 • Applicatie: Personaliseermodule

  Wilt u printproducten online personaliseren? Met de unieke personaliseermodules van Mediaversa hebben uw klanten de mogelijkheid drukklare bestanden (certified PDF) online te genereren. Van wenskaarten tot mokken. Veel grote landelijke webwinkels gebruiken deze personaliser al. Meer over de personaliseermodule

Advies webapplicaties

Wilt u advies over een webapplicatie voor uw bedrijf? Of heeft u al een idee en wilt u direct een applicatie laten maken? Er zijn tal van mogelijkheden binnen het ontwikkelen van webapplicaties. Bovenstaande lijst is maar een klein deel. Wij nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend informatiegesprek. Neem ook voor een prijsindicatie of vrijblijvende offerte contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen