Webdesign Sint-Oedenrode

Mediaversa is een van oorsprong Sint-Oedenrode's bedrijf! We zijn begonnen in 2000 vanuit Sint-Oedenrode met het maken van websites (webdesign). De eerste klanten bevonden zich dan ook in Sint-Oedenrode en omgeving.

Door ruimtegebrek en het niet kunnen vinden van goede en betaalbare bedrijfsruimte zijn we in 2006 naar Uden verhuisd. Inmiddels is ons internetbureau van 1 persoon naar 20 personen gegroeid en werken we voor klanten door heel Nederland.

Mediaversa in Sint-Oedenrode

Wilt u een webdesign voor uw website laten maken? Of een internet marketing campagne voor uw bedrijf? Internetbureau Mediaversa is gespecialiseerd in webdesign, webshops, webapplicaties, online marketing en zoekmachine optimalisatie. Ons full-service internetbureau ligt nog altijd vlakbij Sint-Oedenrode en onze accountmanagers gaan er nog regelmatig heen.

Referentie
Vers en Gezond

Pan & Cook

Hét pannenkoeken restaurant van Sint-Oedenrode. Voor deze klant verzorgde Mediaversa het complete webdesign en de internetmarketing. Regionale vindbaarheid stond hierbij voorop. Het resultaat? Een uitnodigende site die door elke pannenkoekenliefhebber in Sint-Oedenrode gevonden wordt.

Webdesign nodig? We staan binnen een uur bij u op de stoep!

Webdesign bureau Mediaversa is altijd bereikbaar, ook voor u in Sint-Oedenrode. Bent u in de buurt? Kom bij ons langs. Toch geen tijd om naar Uden te rijden? Bel en wij kunnen binnen een uur bij u op de stoep staan. Onze accountmanagers bezoeken u graag in Sint-Oedenrode voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom webdesign bij Mediaversa?

Advies op maat

Wat voor site past het beste bij uw bedrijf? Webdesign bureau Mediaversa werkt op maat. Alleen zo zijn de beste resultaten te behalen. Hoe moet de site eruit zien? Hoeveel pagina's? En is het verstandig specifiek in Sint-Oedenrode te adverteren? Of is er meer nodig? U bent verzekerd van een site die op alle vlakken bij u en uw bedrijf past.

Kwaliteit

Kwaliteit, misschien wel het meest belangrijke bij webdesign. Mediaversa beschikt over webdesigners met jarenlange ervaring op het gebied van websites bouwen, webdesign en webshops. JavaScript, AJAX en PHP zit in hun systeem.

Resultaatgericht

Een website moet gezien worden. Via een internetmarketing campagne trekt u meer mensen naar uw website. Het is dé oplossing om uw naamsbekendheid in bijvoorbeeld Sint-Oedenrode te vergroten. Succesvol adverteren? Mediaversa maakt u bekend met onder anderen: Marktplaats, Facebook, LinkedIn, Campaneo, Beslist, bannercampagnes, linkvermeldingen en affilatie marketing.

Open, eerlijk en transparant

Mediaversa streeft op alle fronten naar een relatie op lange termijn. De beste stap hiertoe is om naar onze klanten toe open, eerlijk en transparant te zijn. Dit laten we bijvoorbeeld in onze offertes zien: deze zijn 100% ingeschat op uren en de inkoop staat apart vermeld.

Verder denken we met je mee en vertellen je eerlijk wat wel en wat niet kan en welke stappen we dienen te nemen om iets gerealiseerd te krijgen.

Wil je inzage in bijvoorbeeld de urenverantwoording? Dan krijg je die van ons. Is je budget niet toereikend voor je wensen? Wij zullen dit eerlijk met je bespreken en naar alternatieven zoeken.

Alles onder één dak

Naast onze kennis in internetmarketing biedt Mediaversa nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van het bouwen van een webshop? Of zoekmachineoptimalisatie? Er is enorm veel mogelijk. Hoe meer u gebruikt, hoe groter het succes:

 • Internet Marketing
 • Websites
 • Content Management
 • Internet Adverteren
 • Webdesign
 • Websoftware
 • Webwinkels
 • Regionale vindbaarheid
 • Hosting
 • Sociale Media
 • Zoekmachine optimalisatie

Vrijblijvende offerte aanvragen