Website Onderhoud

Het belang van website onderhoud

Een professionele website vergt onderhoud. Een goede website is dynamisch en wordt aangepast aan het gedrag van de bezoeker. Dit gedrag is onderhevig aan trends, de economische situatie en allerlei andere (soms onverwachte) aspecten. Door periodiek contact te houden met betrekking tot het website onderhoud en vooral om de resultaten te meten, kunt u meer met uw website bereiken. Tevens is een goed onderhouden website hetzelfde als een goed onderhouden perceel of winkel. Het zorgt voor de eerste indruk en dus indirect voor omzet!

Website onderhoud: zelf doen of uitbesteden?

website onderhoud

Indien u vaak wijzigingen voorziet en u heeft zelf de tijd en mogelijkheid om deze door te voeren, dan bieden we uitstekende gebruiksvriendelijke onderhoudssystemen (content management systeem) aan. Hierbij ontvangt u een gebruikerslogin waarna u zelf uw eigen website kunt onderhouden. Een andere optie is om het onderhoud aan ons uit te besteden. We houden dan uw website in de gaten en voeren in overleg aanpassingen door, zodat uw klanten altijd beschikken over de meest actuele informatie. Bij onderhoud door Mediaversa staan we voor hoge kwaliteit en worden de aanpassingen naar wens getoetst aan de vindbaarheid en tekstuele correctheid.

Resultaatcheck

U kunt desgewenst door ons periodiek een resultaatcheck laten uitvoeren. We kijken dan naar verkregen omzet / aantal aanvragen / bezoekersaantallen / vindbaarheid en geven tips voor verbeterpunten. Binnen een wpc abonnement is een periodieke resultaatcheck inbegrepen.

Probeer nu gratis!

Bent u nog niet zeker van de toevoegende waarde van onze service? U kunt tijdelijk bij ons voor 2 uur aan website onderhoud uitproberen. Hier zitten geen geheime kosten aan verbonden en u kunt na deze 2 uur het onderhoud van uw website opzeggen als u niet tevreden bent. Zo weet u waar u aan toe bent voordat u met ons in zee gaat. Dat is de service van Mediaversa.

Bekijk ook:

Vrijblijvende offerte aanvragen