Websites

Top websites

Een top website wil zeggen: Totaal ondersteunend pakket. We zetten uw professionele website op van A tot Z. Van het bepalen en nadenken over een goede internetstrategie, het ontwerpen, het schrijven van teksten tot het bouwen van een resultaatgerichte website. De resultaten van een top concept website vallen minimaal 5x hoger uit, dan het opzetten van een budget website. Waar kiest u voor?

Wat is belangrijk voor resultaat met uw website?

Om werkelijk resultaat met een website te boeken is het belangrijk dat de website "in balans" is. Er moet een evenwicht zijn in de volgende 5 kernwaarden:

  • design
  • functionaliteit
  • gebruik
  • inhoud
  • vindbaarheid

Als er op een of meer kernwaarden teveel of juist te weinig aandacht aan is besteed daalt het resultaat uit de website. Verder is er ook per sector een verschil waar de nadruk op moet komen liggen.
 

Referentie
Madonnas

Madonna's

Madonna's is een fitnessbedrijf voor vrouwen. Mediaversa heeft voor Madonna's een website ontworpen die positiviteit uitstraalt. Daarnaast hebben we ook het logo en een flyer ontworpen.

Voldoet uw website nog?

Is uw website nog in balans? Laat uw huidige website gratis testen, zodat u ontdekt op welke punten deze wel en op welke punten deze niet voldoet. U kunt dit doen op onze website: www.voldoetuwwebsitenog.nl.
U ontvangt binnen 48 uur de resultaten terug. Een deskundige binnen Mediaversa bekijkt uw website en koppelt de goede en minder goede punten terug.

Een website laten maken

Bij Mediaversa kunt u een professionele website laten maken. Bij het maken van een professionele website komen onze specialisten het beste tot zijn recht. Een investering van € 3000,- die € 30.000,- oplevert is vaak interessanter dan een investering van € 500,- die u € 10.000,- oplevert.

We komen het best tot ons recht wanneer we uw website compleet uitwerken van A tot Z. We zorgen voor foto's, teksten en maken een fraai en trendy webdesign. Bij dit alles zorgen we dat er een juiste balans ontstaat in: design, functionaliteit, gebruik, inhoud en vindbaarheid.

Vrijblijvende offerte aanvragen