Websoftware

Resultaatgerichte websoftware

Mediaversa denkt met u mee. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van een grote diversiteit aan professionele websoftware, binnen elke sector. Wat voor websoftware gebruikt u nu? Wat valt er te verbeteren of te veranderen? Wij gaan met u na wat de voordelen zijn van het ontwikkelen van een maatwerk softwarepakket. Als er bestaande pakketten zijn die voldoen, dan informeren we u hierin. Kortom: geen onnodig werk en geen onnodige kosten.

Websoftware heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele software. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Optimale bereikbaarheid
  • Zowel op mobiel als op web
  • Nauwelijks storingen
  • Geen updates nodig
  • SaaS mogelijkheden
  • Geen kosten voor systeembeheer
Referentie
Airbagbank

Airbagbank

Airbagbank is een online shop die voor vrijwel ieder automodel onderdelen voor het airbagsysteem op voorraad heeft. Mediaversa heeft voor de Airbagbank een complete online shop gemaakt, waardoor ze online hun producten kunnen verkopen.

Unieke werkwijze

Hoe gaan wij verder te werk? Na de inventarisatie van uw websoftware project gaan we met ons technisch team aan tafel om de juiste ontwikkelmethodiek te bepalen. Hierbij kijken we welke softwarepakketten al voor handen zijn en welke we kunnen gebruiken. We bespreken de mogelijkheden van code generation, open source, overwegen verschillende frameworks en kijken in onze softwarelibrary, en die van onze partners. Hierbij staat de klant altijd centraal. We zoeken naar een methode die een optimale prijs-kwaliteit verhouding garandeert.

Deskundige programmeurs

Op ons kantoor in Uden werken diverse programmeurs die verschillende vakgebieden beheersen: PHP, AJAX, JQuery, Javascript, C++, Yii, Kohana Zend, etc. Ook werken we met vaste programmeurs in India en Uganda. Ze hebben allen ruime kennis binnen verschillende vakgebieden. Van app ontwikkeling tot php applicaties: alle websoftware is mogelijk. We gaan gezamenlijk voor hoge kwaliteit websoftware. Tijdens het ontwikkeltraject heeft u een vast persoon als aanspreekpunt.

Ondersteuning in websoftware

Wilt u begeleiding bij het in gebruik nemen van uw nieuwe websoftware? Wij ondersteunen uw medewerkers en geven u tips en adviezen.

Meer informatie over websoftware? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend informatiegesprek. Neem voor een prijsindicatie of vrijblijvende offerte contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen