Webwinkel beginnen

Bent u van plan zelf een webwinkel te beginnen? U wilt extra omzet scoren, ziet een kans in de markt of wilt gewoon uw klanten beter van dienst zijn door een webwinkel te beginnen.

U zoekt een partner die u ondersteund, adviseert en het technische werk van uw webwinkel uit handen neemt. Een bedrijf met jarenlange ervaring wat ook nog een beetje in de buurt zit.

U bent bij Mediaversa aan het juiste adres! We verzorgen de webwinkel en ontzorgen u compleet! Afhankelijk van uw budget adviseren we u welk webwinkel systeem het meest geschikt is. U kunt denken aan een eenvoudige budget oplossing binnen bijvoorbeeld WooCommerce ofwel een meer professionelere opzet zoals Magento.

Kosten webwinkel

De prijs en het bedrag wat u betaald voor een Magento webwinkel ligt al gauw op € 5000,- of hoger, terwijl budget oplossingen al rond de € 500,- beschikbaar zijn. We komen graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren bij uw keuze in een webwinkel.

Webwinkel beginnen zonder voorraad

Binnen de webwinkel software en met name binnen Magento is het mogelijk om dropshipping modules te installeren. Met dropshipping ga je rechtstreeks vanuit de leveranciers leveren. Dit heeft ook nadelen uiteraard, maar het grootste voordeel is dat u zonder voorraad kunt beginnen! En voorraad vereist natuurlijk de grootste investering. Laat u informeren door onze accountmanager, die graag vrijblijvend bij u langskomt voor de eerste tips en adviezen!

Vrijblijvende offerte aanvragen