Webwinkel

Start je eigen webwinkel

Nederlanders hebben bijna 14 miljard euro uitgegeven aan online aankopen. Dit bedrag loopt jaarlijks nog steeds flink op. Loop je rond met plannen om je eigen webwinkel te starten? Mediaversa heeft de juiste software, kennis en ervaring in huis om deze plannen om te zetten in een uiterst professionele webwinkel.

Wat kan een webwinkel voor jou betekenen

Een webwinkel kun je eigenlijk het beste zien als een extra filiaal, alleen één tegen zeer lage kosten! En een webwinkel heeft nog meer voordelen: je hebt niet slechts de mensen uit je directe omgeving, maar klanten wereldwijd binnen je bereik! Je online webwinkel is 24/7 geopend, zonder dat je 24/7 hoeft te werken. Je genereert dus direct extra omzet, zelfs wanneer je niet aan het werk bent.

Referentie
Vers en Gezond

Vers en Gezond

Deze klant heeft Mediaversa een mooie en overzichtelijke Magento webwinkel laten maken. Hiervoor zijn door ons een route- en voorraadsysteem ontwikkeld. Door de inzet van internet marketing wordt de webwinkel steeds beter gevonden.

Mediaversa, de beste keuze voor je webwinkel!

Ons internetbureau ontwikkelt al sinds het van start ging in 2000 webwinkels. In al die jaren zijn er tientallen klanten geweest die een webshop hebben laten maken. Mediaversa heeft de ontwikkelingen op dit gebied op de voet gevolgd en zijn hierin meegegroeid. In Mediaversa vind je dus een partner met een schat aan ervaring. Daarbij is één van onze sterkste punten dat wij onze klanten centraal stellen en met hen meedenken. Door een goede, prettige samenwerking ontstaat immers het beste resultaat.

Mediaversa is gespecialiseerd in o.a.:

Waarom een webwinkel van Mediaversa?

Advies op maat

Mediaversa ontwikkelt meer dan alleen webwinkels. Zo denken we met je mee op strategisch niveau en hebben we een groot netwerk met daarin diverse partners voor marketing, verzending, betaalmethodes en logistiek.

Daarnaast heeft onze projectmanager Dave zelf al meer dan acht jaar een eigen webwinkel. Door deze jarenlange ervaring kan hij je uitstekend adviseren over bijvoorbeeld belastingkwesties en kan hij je vertellen waarmee je zoal rekening dient te houden. Zo kun je direct voor een maximaal resultaat gaan!

Ook is ons internetbureau partner van diverse keurmerken, vergelijkingswebsites, marketingconcepten en betaalproviders om snel te kunnen schakelen en jou te ontzorgen met de aanvragen.

Alles onder één dak

Ons internetbureau realiseert niet alleen webwinkels, maar verzorgt, indien gewenst, ook de hosting en de internet marketing.

Webwinkel hosting

Mediaversa biedt als basis drie hostingpakketten (waaronder een voor Magento) aan. Deze zullen voor de meeste bedrijven meer dan voldoende zijn. Heb je specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld een volledige server enkel en alleen voor jouw bedrijf? Ook dit is geen probleem bij Mediaversa. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Webwinkel internet marketing

Mediaversa heeft een eigen Internet Marketing afdeling. Je webwinkel is bij ons in goede handen. Door de professionele aanpak kun je ervan verzekerd zijn dat wij alles uit de kast halen om je webwinkel hoog te laten scoren.

Kwaliteit

Mediaversa wil het beste van het beste en wij zijn dan ook continu op zoek naar hoe het nog beter kan. Hiermee garanderen wij dat je webwinkel een zeer hoge kwaliteit heeft.

Daarnaast wordt je webwinkel volledig volgens de richtlijnen van de Nederlandse wetgeving gebouwd. Hierdoor kun je je webwinkel probleemloos laten certificeren. Daarmee heb je al voor een gedeelte het vertrouwen van potentiële klanten gewonnen.

Mediaversa is partner van Qshops. Een bij Qshop's aangesloten webwinkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt. Tevens worden het herroepingsrecht, de maximale levertijd en een correcte creditering binnen termijn uit de 'Wet kopen op afstand' nageleefd.

Daarnaast bemiddelt Qshops bij klachten/geschillen die ontstaan tussen consument en ondernemer. De webwinkels die Mediaversa ontwikkelt voldoen aan de eisen die gesteld worden om voor een Qshops certificering in aanmerking te komen.

Open, eerlijk en transparant

Mediaversa streeft op alle fronten naar een relatie op lange termijn. De beste stap hiertoe is om naar onze klanten toe open, eerlijk en transparant te zijn. Dit laten we bijvoorbeeld in onze offertes zien: deze zijn 100% ingeschat op uren en de inkoop staat apart vermeld.

Verder denken we met je mee en vertellen je eerlijk wat wel en wat niet kan en welke stappen we dienen te nemen om iets gerealiseerd te krijgen.

Wil je inzage in bijvoorbeeld de urenverantwoording? Dan krijg je die van ons. Is je budget niet toereikend voor je wensen? Wij zullen dit eerlijk met je bespreken en naar alternatieven zoeken.

Uitbreidbaar

Mediaversa werkt met Open Source software. Open source houdt in dat de code openbaar is en je daardoor je webwinkel zonder beperkingen kunt aanpassen. Doordat het open source is zijn er reeds duizenden beschikbare uitbreidingen door vele andere gebruikers gemaakt.

Binnen Mediaversa werken wij met de volgende Open Source software voor webwinkels: osCommerce en Magento. Hierbij kun je standaard werken met:

  • Aanbiedingen
  • Artikelen en artikelgroepen
  • Betalingswijze (PayPal, iDEAL)
  • Buitenlandmodules (valuta's)
  • Klant- en bestellingsbeheersysteem
  • Kortingen
  • Pakbonnen- en factuursysteem
  • Statistieken/rapportages
  • Verzendmogelijkheden

Makkelijk te onderhouden

Vaak horen wij van klanten dat ze op zoek zijn naar een webshop waarin ze een en ander zelf kunnen onderhouden. Wij adviseren hen dan om gebruik te maken van een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je zelf bijvoorbeeld nieuwe artikelgroepen en artikelen aan je webwinkel toevoegen. Ook deze kunnen automatisch worden geoptimaliseerd voor een optimaal resultaat!.

Resultaatgericht

Bij Mediaversa kijken we naar het belangrijkste aspect binnen een webwinkel, de afgeronde bestellingen, ofwel de conversie. Hoe hoger de conversie, des te beter de resultaten.

Wij kunnen al je specifieke webwinkel wensen realiseren, bijna alles is mogelijk. Daarnaast heeft Mediaversa standaard software in huis waarmee je webshop automatisch zoekmachinevriendelijk wordt opgebouwd.

Door gebruik te maken van een Content Management Systeem (CMS) kun je zelf nieuwe artikelgroepen en artikelen aan je webwinkel toevoegen. Ook deze kunnen automatische worden geoptimaliseerd voor een optimaal resultaat!

Webshop geschikt voor mobiel

Dat webwinkels steeds vaker ook op tablet en smartphone bekeken worden bewijst eens temeer de populariteit van online winkelen. Wanneer je je webwinkel door Mediaversa laat maken en een responsive webshop tot je wensen behoort, zorgen onze programmeurs ervoor dat de inhoud van je webwinkel zich aan het apparaat waarop deze bekeken wordt aanpast. En dit zonder dat dit ten koste gaat van de duidelijkheid of kwaliteit van uw webwinkel.

Vrijblijvende offerte aanvragen