Zoekmachine optimalisatie

Een betere positionering in de zoekresultaten van zoekmachines? Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie oftwel SEO (search-engine optimalization) krijgt u dit voor elkaar. Mediaversa past uw website optimaal aan op de geldende ‘Google eisen'. Waarom specifiek Google? Met een martkaandeel van 96% in Nederland is dat de meest gebruikte zoekmachine die er is. Staat uw website of webwinkel hoog in Google, dan staat uw site direct in het zicht van (potentiële) klanten. Zoekmachine optimalisatie is een essentieel onderdeel binnen internet marketing.

Referentie
van de Rijt

Van der Rijt B.V.

Van der Rijt is al ruim 40 jaar een kei in tegels. Om met de tijd mee te gaan, heeft Mediaversa voor deze klant een nieuwe site ontwikkeld. Daarbij stond de zoekmachine vriendelijkheid centraal. Het resultaat? Een site die te vinden is, en: een site die iets opbrengt. 

Wat kan zoekmachine optimalisatie voor u betekenen?

Met zoekmachine optimalisatie haalt u meer omzet uit uw website of webwinkel. Internetbezoekers zijn namelijk vaak gericht op zoek naar uw product of dienst! Met een goede zoekmachine optimalisatie blijft u uw concurrenten een stap voor. Door uw SEO beter voor elkaar te hebben, komen de bezoekers namelijk eerder op uw pagina terecht. En: hoe hoger in de search ranking, hoe beter de naamsbekendheid.

Zoekmachine optimalisatie is een van de meest efficiënte en meest betaalbare manieren binnen internet marketing om klanten te werven en/of producten te verkopen. Online is het heden en de toekomst van een goede marketing. 

Wat kan Mediaversa hierin voor u betekenen?


Periodiek onderhoud

Vaak kiezen we voor periodiek onderhoud boven eenmalige optimalisatie. Rankings kunnen constant veranderen. Daarom is het van belang deze in de gaten te houden en zo nu en dan aanpassingen te maken aan de website, om zo optimaal in de zoekmachines te blijven staan. Dat doen wij voor u.

Altijd Up-to-date website of webwinkel

Doordat we continu aan optimalisatie werken blijven we voortdurend up-to-date van de ontwikkelingen. Zo houden we de ranking, Google normeringen en aantal reacties op uw site in de gaten. Hierdoor zijn we in staat snel te schakelen en in te spelen op veranderingen. Onze ervaring leert dat we hiermee het meeste resultaat bereiken.

Rankcheck

Hoeveel zoekmachine optimalisatie is er nodig voor uw website? Daar kijken we bij Mediaversa ook naar. Met een rankcheck kijken we naar de positie van uw website. Hoe verbeteren we deze? We houden uw site regelmatig in de gaten met deze rankcheck, zodat u altijd optimaal in de zoekmachines te vinden bent.

Ervaring

U neemt met Mediaversa een partner in handen die al jaren met professionele zoekmachine optimalisatie bezig is.
 

Vrijblijvende offerte aanvragen